23948sdkhjf

H&M börjar sälja begagnad heminredning

Satsningen lanseras i fyra popup-butiker i utvalda H&M Home-butiker.

I ett led i ambitionen att bli helt cirkulära senast 2040 har H&M börjar sälja begagnade heminredning. I fyra utvalda H&M Home-butiker i Sverige i Tyskland kommer satsningen att lanseras i form av popup-butiker.

H&M säljer sedan tidigare kläder och accessoarer via sitt second hand-koncept Pre-Loved. Nu ska modejätten även börja sälja begagnade heminredning som ett led i ambitionen att bli helt cirkulära senast 2040.

– Design och stil går inte ur tiden, därför är vi mycket glada över att utvidga vårt koncept för att också inkludera inredning utöver kläder och accessoarer, säger H&M:s hållbarhetschef Karin Brinck, i en kommentar.

Satsningen lanseras som popup-butiker i fyra utvalda H&M Home-butiker i Sverige och Tyskland. För svenska kunders del handlar det om butikerna på Drottninggatan i Stockholm och Gustav Adolfs Torg i Malmö.

Sedan 5 oktober har kunderna kunnat handla ett urval av design- och inredningsprodukter från H&M Home online. Även externa varumärken kommer att finnas till försäljning från samarbetspartnern Sellpy.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093