23948sdkhjf

Här hamnar Hemtex största butik

Hemtex utökar i Sickla och öppnar en ny butik om 800 kvadratmeter som kedjan menar är bättre anpassad för den nya given med ett koncept som också omfattar större möbler som sängar, soffor och bord och som lanseras till våren.

– Sickla är en självklar plats för oss att växa på. Här finns en intressant målgrupp med ett stort intresse för hem och inredning. Det nya konceptet innebär en satsning på både hemtextil och heminredning till hemmets alla rum. Vår nya butik i Sickla blir Hemtex största och öppnar den 16 november, säger Anders Lorentzson, vd på Hemtex.

Hemtex nya butik i Sickla öppnar den 16 november och följer på enligt fastighetsägaren Atrium Ljungberg en strid ström av stora butiker som öppnat i området på sistone som Hemköp, IKEA, XXL, Zoo.se, Lagerhaus och Normal.

– Vi är väldigt glada att Hemtex väljer Sickla för sin stora satsning. Den nya storbutiken blir ett välkommet tillskott till det breda utbud av heminredning som finns i Sickla idag. Sickla står inför en spännande utvecklingsfas och därför känns det extra kul att se att våra befintliga hyresgäster väljer att satsa just här, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschefpå Atrium Ljungberg i Sickla.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094