23948sdkhjf

Chef på Intersport är världens bästa servicemedarbetare

Världens bästa servicemedarbetare jobbar på Intersport i Umeå. Det står klart sedan Joakim Anundsson vunnit årets utmärkelse Frontline Hero Award efter att flera hundra nomineringar från hela världen valts ut.

– Jag blev naturligtvis glad och stolt på samma gång att detta härliga gäng av kollegor och vänner hade nominerat mig till denna utmärkelse. I mina ögon är varje kollega här på Intersport Umeå en unik stomme där en härlig arbetsglädje finns, så alla tillför till denna otroliga vinst, säger han själv i en kommentar.

Joakim Anundsson är chef på textilavdelningen på Intersport i Umeå och har nominerats av sin kollega Anne Hultgren.

“Joakim är den personen som varje morgon, inför hela gruppen, drar ett peppande citat för att uppmuntra och stärka moralen. Hans ansikte och aura är som solsken oavsett om det är stressigt, stökigt eller lugnt vilket är något våra kunder uppskattar, då han skapar en känsla av harmoni omkring sig”, löd hennes motivering.

Frontline Hero Award instiftades av SaaS-bolaget Quinyx, som sysslar med AI-driven schemaläggning. Syftet med priset är att uppmärksamma duktig servicepersonal som med sina insatser hjälper både kollegor och kunder. Det är första gången priset delas ut.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078