23948sdkhjf

Tar andrahandskonceptet till innerstan

I veckan, den 24 november, öppnar secondhandkoncepet Apans Andra hand butik i en nyrenoverad källarlokal precis intill Götgatan och Slussen på Peter Myndes backe 8 på Södermalm i Stockholm.

– Vi på Apans Andra Hand är oerhört entusiastiska över vår flytt till Södermalm, ett steg vi har sett fram emot länge. Flytten till vår nya lokal innebär inte bara inledningen på ett nytt spännande kapitel för oss, utan ger även våra trogna kunder en rymligare och roligare shoppingupplevelse. Vi får också möjligheten att introducera vårt koncept till nya ansikten, säger Sandra Hellqvist, ägare av Apans Andra Hand i en kommentar.

Apans Andra Hand, som arbetar kommissionsbaserat, har tidigare drivit butik med ett kurerat utbud av vintagekläder och märkesplagg i Stockholmsförorten Västertorp.

– Det är roligt att en ny hyresgäst med fokus på hållbarhet flyttar in i kvarteret. Det kommer definitivt att gynna flödet av personer med intresse för second hand som redan passerar här, säger Lars Kinneholm, vd för fastighetsägaren Slussgården.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078