23948sdkhjf

Clas Ohlson har nio butiker på gång

Clas Ohlson har bjudit på både stängningar och öppningar under den senaste tiden men nu kommunicerar detaljhandelskedjan om hela nio framtida butiksöppningar där lejonparten av butikerna öppnar under kommande vår och under mars och april. 

Dagens Handel har tidigare skrivit om flera av nyetableringarna nästa år och först ut är en ny butik i Hallarna i Halmstad i mars som följs av en comeback i Sundsvalls citykärna och In-galllerian i april och sedan är det dags för öppningar i Gallerian Stortorget i Falkenberg, Kronprisen i Malmö, i Nydala Handelsområde i Vetlanda under samma månad samt på Kullagatan i Helsingborg i juni. 

Men det är inte bara i Sverige som kedjan satsar på nya butiker utan även i Norge där Clas Ohlson öppnade butik om 853 kvadratmeter i köpcentret Kolbotn Torg i dag, den 23 november. 

– Det känns väldigt glädjande att fortsätta växa i- och kring Oslo. Vi märker också att vi har varit väldigt efterlängtade. Det är många som sagt att de gläder sig åt öppningen och att vi behövs eftersom det inte finns några liknande butiker i närheten, säger Rune Johansen, landschef för kedjan i Norge.

I Norge väntar även en ytterligare butik i Oslo på Stenersgata som har planerad öppning i april nästa år och en butik Værstetorvet i Fredrikstad som öppnar om ett år, i november 2024. Därtill planerar Clas Ohlson butik i Kaakkuri Retail Park i Uleåborg i Finland  nästa år.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064