23948sdkhjf

Öppnar sin andra butik för Specsavers

Kedjan har nu 121 butiker i Sverige.

I dag öppnar Specsavers sin andra butik på Hisingen i Göteborg, närmare bestämt i Amhult i Torslanda. Bakom satsningen finns de två delägarna Sara Olsson och Amtul Nor Saeed som i dag driver optikkedjans butik på Backaplan. Trycket på synundersökningar var så stort att de båda delägarna kände att tiden var mogen för ytterligare en butik.

– Vi älskar Hisingen och vi bor här båda två. Befolkningen växer på Hisingen och det är hårt tryck på väntetiderna till butiken vid Backaplan så nu får vi möjlighet att hjälpa fler Hisingenbor med sin ögonhälsa och vi tyckte att tajmingen var helt rätt nu, nu kan vi korta väntetiderna, säger Sara Olsson  i en kommentar.

Sara Olsson har drivit Specsavers butik i Backaplan sedan 2019 medan Amtul Nor Saeed kom in i ett senare skede som optikerpartner och delägare.

– Att vi nu får fler butiker på Hisingen medför många fördelar, vi blir ett stort team som kan jobba i båda butikerna, och vi anställer nu flera nya personer i samband med att vi öppnar i Torslanda, säger Amtul Nor Saeed.

Den nya butiken i Amhult är strax under 100 kvadratmeter och har plats för två rum för synundersökningar och kontroll av den allmänna ögonhälsan. Butiken har byggt enligt Specsavers senaste butikskoncept i nordisk design.

Med den nya butiksöppningen har Specsavers nu 121 butiker i Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079