23948sdkhjf

Arken Zoo fortsätter sin expansion – dubbelöppnar igen

Fyra butiker kommer öppna inom loppet av ett par veckor.

I början på november öppnade husdjurskedjan två nya butiker i Stockholmsområdet. Nu fortsätter Arken Zoo sin expansion i huvudstaden genom att förvärva djuraffärer i Vinsta i Vällingby i nordvästra Stockholm och på Ekerö, väster om Stockholm.

I Vinsta tar Arken Zoo över den 975 kvadratmeter stora butiken från Vinsta Zoo. Förutom ett välfyllt sortiment och en kunnig personal kommer butiken precis som tidigare erbjuda trim med tjänster som kloklippning, trimning och tvätt samt en veterinärklinik.

– Det känns otroligt kul att få in Vinsta Zoo i Arken Zoo familjen. Det är en butik som ligger i ett spännande läge med mycket som händer i området. Arken Zoo Vinsta kommer fortsätta att sälja fiskar och akvarier med tillbehör vilket vi vet att våra kunder i området uppskattar, säger regionchef Linus Edestav i kommentar.

I Ekerö Centrum tar Arken Zoo tar över butiken Djurknuten. Verksamheten kommer att fortsätta som tidigare med befintlig personal, men man planerar även att addera en kundklubb och lokala aktiviteter.

Butikerna öppnar den 1 december.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079