23948sdkhjf

Karin Eriksson lämnar byggjätten – har nytt vd-jobb

Under hennes tid har bolaget genomgått en omfattande förändringsresa, anser koncernchefen.

Efter nära sju år som vd för Mestergruppen Sverige lämnar nu Karin Eriksson sin roll. Under det första kvartalet tar hon istället över vd-rollen för OKQ8 i Skandinavien.

– Jag är otroligt tacksam över att jag har fått leda verksamheten under dessa år då hela branschen genomgått en transformation. Vi har byggt en stabil plattform för framtiden och säkrat vår position som nummer ett på marknaden. Nu är det dags för nästa person att ta över stafettpinnen och få förmånen att arbeta med fantastiskt engagerade medarbetare och medlemmar över hela landet, säger Karin Eriksson själv i en kommentar.

Preliminärt gör Karin Eriksson sin sista dag på Mestergruppen den sista januari 2024.

– Under de år som Karin varit en del av oss har bolaget genomgått en omfattande förändringsresa. Vi har haft en kraftig tillväxt både organiskt och via förvärv samt visat att vår affärsmodell med fria entreprenörer i kombination med en stark central organisation är framgångsrik. Karins arbete under den här tiden har varit mycket betydelsefullt för oss, säger Mikkel Sandvik, Mestergruppens koncernchef samt ordförande för det svenska bolaget.

Nu börjar jakten på en ersättare och under tiden kliver ekonomichef Mia Malmros in tillfälligt som vd.


Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078