23948sdkhjf

Rugvista flyttar till ny anläggning

Sommaren 2025 flyttar e-handlaren Rugvista in i en ny kontors- och logistikanläggning i Malmö Mellersta hamnområde efter att ett nioårigt hyresavtal tecknats med Catena. Det framgår av ett pressmeddelande.

De nya lokalerna är 13 700 kvadratmeter stort och ska samla huvudkontor, lager och logistik under ett och samma tak. Syftet är att effektivisera och optimera både logistik, lager och kontorsverksamheten. Den nya kontors- och logistikanläggningen kommer miljöcertifieras och solceller kommer installeras på taket. Andra fördelar är närheten till E6 och E20 är viktigt ur ett logistikperspektiv, samtidigt som tillgång till järnväg och kollektivtrafik innebär ett attraktivt läge för medarbetarna.

– Vid inflyttning kommer cirka 100 medarbetare arbeta i de nya moderna lokalerna som är anpassade efter vår verksamhet. Vi uppskattar särskilt att hållbara lösningar är en del av såväl byggprocessen som den färdiga anläggningen och ser fram emot det fortsatta samarbetet med Catena, säger Rugvistas vd Michael Lindskog i en kommentar.

- Vi ser fram emot att välkomna Rugvista till en arbetsplats som ligger helt i linje med vår filosofi att lager- och logistikanläggningar också ska vara attraktiva arbetsplatser där människor trivs och utvecklas, säger Catenas Regionchef Fredrik Renå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078