23948sdkhjf

Fyra nya butiker väntar för Normal: ”Stark utveckling framåt”

Planerar flera öppningar under första och andra kvartalet 2024.

Normal tycks inte slå av på etableringstakten och nu har ytterligare fyra nya lägen som öppnar under vintern och våren 2024 blivit kända. 

I januari öppnar kedjan butik om nära 500 kvadratmeter i Nian i Gävle och därefter väntar yta vid entrén till Bålsta centrum. 

Både butikerna öppnar i Niam och Cavendos fastigheter som Normal tecknat avtal om flera etableringar med. Två butiker öppnade nyligen, i Tumba Centrum och Port 73 i Haninge, och därtill finns kedjan även i Haninge Centrum och Väsby Centrum vilket betyder att Normal nu finns i sex av åtta av fastighetsaktörernas portföljer.

Normal öppnar även butik om 300 kvadratmeter, lokalen har en totalyta på 600 kvadratmeter, i Globen shopping i södra Stockholm.

– Vi har under en tid önskat etablera oss i området. Läget har en mycket bra tillgänglighet redan idag med möjlighet för oss att nå många, och visar dessutom stark utveckling framåt. Vi ser fram emot att utvecklas här tillsammans med Corem, säger Jan Nyberg, vd, Normal Sverige i en kommentar.

Därtill planeras även för en butiksöppning i Strömstad shoppingcenter i vår, det skriver Strömstads tidning.

– Den här kedjan har varit önskad i Strömstad länge och den passar perfekt in i vår butiksmix som riktar sig mot lågpris och volym, säger Mia Danielsson, centrumchef, till tidningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11