23948sdkhjf

Göteborgsmärke öppnar ny butik med nytt koncept

Emmamalena stänger i samma veva butiken på Vallgatan efter 15 år.

Emmamalena öppnar ny butik i vår. Lokalen som är 70 kvadratmeter ligger på Kungshöjdsgatan 3 i Göteborg och kommer att integreras med varumärkets huvudkontor.

– Det här är en satsning för att komma ännu närmare våra kunder och för att erbjuda en unik varumärkesupplevelse. Att på en och samma gång både kunna utforska vårt sortiment och prata med grundare, designer och kundtjänst för att få personlig rådgivning tror vi kommer vara mycket uppskattat, säger Malena Ostwald, som är en av grundarna.

Butiken får ett helt nytt butikskoncept. 

– Vi tror att det här kommer kunna bidra till att göra våra produkter och vårt varumärke ännu bättre. Genom fler och bättre dialoger med våra kunder kommer vi få en ännu bättre inblick i kundernas önskningar inför kommande kollektioner, säger Emma Landström, som är den andra hälften av grundarna.

Samtidigt med öppningen lämnar klädmärket butiken på Vallgatan 4 i Göteborg, där Emmamalena har funnits i 15 år, vilket grundarna beskriver som känslosamt. 

– Samtidigt vore det kanske inte helt rimligt att ha två butiker inom 250 meter, och vi är otroligt taggade på att testa det nya, säger Emma Landström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078