23948sdkhjf

Han blir ny CTO på Tradera

Niklas Jonsson har rekryterat som ny it-chef på Tradera. Han får en avgörande roll i att leda arbetet med att utveckla, säkra upp och underhålla secondhand-plattformen. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att välkomna Niklas Jonsson som vår nya CTO. Hans imponerande track record av att bygga och underhålla avancerade system och att bygga kompetenta team är precis vad vi behöver för att fortsätta att utveckla Tradera, säger Stefan Öberg, vd för Tradera, i en kommentar.

Niklas Jonsson själv kommenterar att han ser emot att vidareutveckla Traderas tekniska plattform, men även organisationen i stort genom långsiktiga teknikval. Det är inte första gången Niklas Jonsson har liknande ansvarsområden. Han har i över 15 års tid lett och utvecklat tekniska team på bland annat Lendo, Itiviti och Sony Ericsson.

– Superexcited över att börja på Tradera! Vi konsumerar i Sverige som om det fanns 4,2 jordklot, så vi behöver bli bättre på återbruk och begagnathandel för planetens skull. Därför känns det här jobbet så spännande och utmanande, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109