23948sdkhjf

Caia förlänger med NK – blir kvar till sommaren

Caia Cosmetics första fysiska satsning blev en succé. Nu förlängs sminkbolagets popup-butik på NK i Stockholm fram den 30 juni.

Det var den 12 oktober som Caia Cosmetics slog upp portarna till butiken som ligger på entréplan i NK:s ljusgård. Planen då var att ha öppet i tre månader.

– Jag är stolt över att äntligen kunna välkomna våra kunder till vår magiska värld. Att öppna en fysisk butik är en viktig milstolpe för Caia, sa grundaren Bianca Ingrosso i ett uttalande i samband med öppnandet.

På Linkedin bekräftar nu NK att kontraktet förlängs.

”Efter en mycket lyckad lansering på NK Stockholm under hösten 2023 ser vi fram emot att få ha Caia Cosmetics i varuhuset till ända fram till sommaren”, skriver varuhuset i inlägget.

Under 2022 omsatte Beauty Icons AB, ägarbolaget till Caia Cosmetics, 408 miljoner kronor. Det innebär en tillväxt med 28 procent jämfört med året innan. Och framgångssagan fortsätter. I en intervju med Business Insider i december säger vd Johanna Hamrén att omsättningen under 2023 passerat 540 miljoner kronor, vilket innebär en ökning med 30 procent på årsbasis.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063