23948sdkhjf

Här öppnar skomärket i vår

Planerar för fler butiksöppningar.

Icebug fortsätter att växa. Den 2 april öppnar det svenska skoföretaget en 75 kvadratmeter stor butik på Norrlandsgatan i centrala Stockholm.

– Att vårt varumärke växer och att allt fler använder Icebugskor betyder att många människor vill komma ut varje dag – även när det är halt – och göra det i skor som är ansvarsfullt producerade. Ju fler skor märken som Icebug kan sälja på bekostnad av fast fashionbranschen desto bättre, säger Icebugs vd David Ekelund i en kommentar.

Skomärket har sedan tidigare en konceptbutik i Göteborg och har länge letat efter en lämplig lokal även i Stockholm. Nu pågår arbetet för fullt med planering och utformning av butiken. Förutom skoförsäljning kommer butiken även innehålla en verkstad för skoreparationer.

Parallellt pågår även arbetet med att öppna fler butiker framöver. Då blickar Icebug även utanför Sveriges gränser.

– Det är en svindlande tanke, men vad skulle hända om man adderar en extra nolla till antalet skor vi säljer varje år? Icebugs största konkurrent är innesittandet. I länder där vi ännu inte är kända för en bredare allmänhet, som USA och Kanada, sitter människor inne i stället för att gå ut när det är halt – helt i onödan. Att vi växer beror på att vi har en verklig lösning på ett verkligt problem, inte att vi gör aggressiv reklam, fortsätter David Ekelund.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063