23948sdkhjf

Flera nyheter på gång för Rituals

Rituals är på framväxt. Till våren öppnar skönhetsvarumärket en ny butik i Alingsås, vilket blir den 81:a i Sverige. Samtidigt expanderar kedjan i Liljeholmen i Stockholm genom att ta över ytterligare två lokaler och därmed fördubbla sin butiksyta.

– Vi strävar efter att växa genom att öka storleken på våra butiker. Syftet är att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment och en fördjupad upplevelse i den fysiska butiken, säger Susanne Andersson, marknadschef på Rituals, i ett pressmeddelande.

Enligt centrumchefen Lotta Moos har Rituals, som funnits i Liljeholmstorget Galleria i flera år, länge efterfrågat en större butiksyta.

– Vår galleria är praktiskt taget helt uthyrd så det har inte varit helt enkelt att hitta en större lokal. Därför är vi extra glada nu när Rituals tar över butikslokalerna intill deras nuvarande butik och mer än dubblerar sin yta från 71 kvadratmeter till 184 kvadratmeter, säger Lotta Moos, Centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

I Alingsås kommer Rituals öppna butik i citygallerian Storken med ett 30-tal butiker.

Vi har haft Rituals högt upp på vår önskelista i många år och nu har vi äntligen fått till en lämplig lokal. Rituals kommer att komplettera vårt redan starka utbud och göra Gallerian Storken och Alingsås än mer komplett som shoppingdestination, säger centrumchefen Ingvar Ivarsson.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141