23948sdkhjf

Öppnar andra citybutiken i Göteborg

Brothers öppnar butik om 181 kvadratmeter på Korsgatan 13 i Göteborg i april. Förutom plagg från varumärken som Whyred, Lyle & Scott, Lacoste och Lee på galgarna så rymmer butiken en större satsning på ”smart casual” och kostym från Riley, Hugo och Ljung.

– För mig som göteborgare känns den här butiksöppningen extra kul och en viktig milstolpe på vår expansionsresa. Många gånger har jag gått på dessa gator och sneglat på adresser som skulle passa för ännu en Brothers butik. Och nu händer det, nu har vi hittat den perfekta lokalen på den perfekta adressen i Almedalshuset, säger Christopher Englinde, vd på Brothers i en kommentar.

Brothers har sedan starten 1992 drivit butik i Nordstan i Göteborg och den nya butiken blir den andra för kedjan i Göteborgs innerstad. Den nya citybutiken inreds lik den nyss öppnade butiken i Gallerian på Hamngatan i Stockholm och enligt ett koncept med bortprioriterade kassadiskar och nya tekniska betallösningar.

Vd Christopher Englinde uppger att butiksstrategin rymmer många fler butiker och att flertalet diskussioner med hyresvärdar på olika platser i landet förs.  Kedjan ägs av norska Jotunfjell Partners och omfattar 43 butiker.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109