23948sdkhjf

Här är stockholmarnas favoritcentrum

Westfield Mall of Scandinavia är stockholmarnas favoritcentrum. Det framgår av Evimetrix årliga undersökning där över tusen stockholmarna fått bedöma de centrumanläggningar och handelsplatser de brukar besöka.

– För att få nöjda kunder är det i första hand utbudet av affärer som måste vara bra, men nästan lika viktigt är att utformningen av lokalerna är trivsamma, säger Peter Wissing, ansvarig för mätningen hos Evimetrix.

Westfield Täby Centrum har de senaste fem åren knipit första platsen för bäst butiksutbud, men hamnar i år på en andra plats följt av Nacka Forum. Bäst lokaler har enligt undersökningen NK, Nacka Forum och Westfield Mall of Scandinavia. Nacka forum får även högst betyg för bemötande, följt av NK och Westfield Mall of Scandinavia som trea

– Att få ett bra bemötande är också viktigt för att bli nöjd med sitt besök, men det är inte alls lika viktigt som utbudet och lokalerna, säger Peter Wissing.

De centrum som ökat sitt nöjd kund-index mest är Bryggeriet Handelsplats, Orminge Centrum och Högdalen Centrum.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. 1 671 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar och handelsplatser.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081