23948sdkhjf

Gör comeback som chef hos Netonnet

Robert Kindstrand tillträder chief commercial officer, CCO, och efterträder Sofie Struwe när hon lämnar hemelektronikaktören senare i vår. Han kommer närmast från posten som som marknadschef på Blomsterlandet där han i dag har ansvar för blomsterkedjans  e-handel, CRM/kundklubb, marknadsföring, inhouse-avdelning, PR och kundservice. Han har dock arbetat hos Netonnet tidigare och då som försäljningschef under åren 2019 till 2021.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Netonnet och alla härliga kollegor. Hemelektronik är en av detaljhandelns tuffaste branscher men jag drivs av utmaningar och brinner för att ständigt utveckla affären och ta marknadsandelar tillsammans med mitt kommersiella team. Konceptet med self-service i Lagershopparna och en e-handel som ligger väldigt långt fram är fantastiskt, säger Robert Kindstrand i en kommentar.

Förutom Blomsterlandet och Netonnet har Robert Kindstrand arbetat som marknads- och e-handelschef på Hööks, marknadschef på Intersport, kategorichef inom ICA Special och dessförinnan marknads- och inköpschef på Team Sportia.

–  Det känns väldigt bra att vi har lyckats knyta till oss en så kommersiellt tung och erfaren retailprofil som Robert Kindstrand. Netonnets kommersiella team är centralt för att vi ska lyckas i vår affär, och Roberts erfarenheter från både bransch och Netonnet, med stort internt kontaktnät även idag gör att han och teamet kommer att komma igång springandes. Vi ser fram emot att han ansluter till vårt fantastiska team, säger Josefin Dalum som klev på som vd i början av december.

Robert Kindstrand tillträder innan sommaren.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094