23948sdkhjf

Hit kommer Åhléns också tillbaka efter sju år

Öppnar i samma fastighet som varuhuskedjan lämnade 2017.

Våren 2017 stängde Åhléns varuhuset i Mora men nu kommer aktören tillbaka och öppnar i affärshuset Kronan i Hemköps tidigare lokaler. Det nya varuhuset om 1 350 kvadratmeter i ett plan öppnar till sommaren.

– Jag tror på handel och har lovat att ingjuta energi och handel genom att öppna Åhléns-varuhus i både stora och små stadskärnor och centrumlägen i landet. Jag är nu stolt och glad över att kunna berätta att vi öppnar ett Åhléns i centrala Mora igen. Det visar att jag menar allvar med mitt löfte och ser nu mycket fram emot att få välkomna både våra gamla och nya kunder till ett inspirerande varuhus, med många välkända och spännande nya varumärken, där alla gäster trivs och känner sig välkomna, säger Ayad Al-Saffar, ägare och vd Åhléns.

Varuhuset i Mora öppnade första gången 1954 och blir ett av tre Åhléns-varuhus som öppnar igen under året, tillsammans med Västerås och Skärholmen i Stockholm. Även i Skärholmen sker comebacken efter sju års frånvaro.

I slutet av förra året förlängde även Åhléns med fastighetsägaren i Växjö, och varuhuset som var nedläggningshotat blir kvar i åtminstone fem år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078