23948sdkhjf

Indiska återvänder: ”Roligt att rivstarta året”

Några dagar efter beslutet om stängning av butiken på Götgatan i Stockholm meddelar Indiska att kedjan är i färd med att öppna två nya butiker.

Det har nu gått ett och ett halvt år sedan Indiskas uppmärksammade konkurs. Bolaget förvärvades av Färna Invest som förklarade att verksamheten skulle drivas vidare.

Efter beskedet om stängningen på Götgatan meddelar mode- och heminredningskedjans vd, Yvonne Magnusson-Norling, att två nya butiker ska öppnas i vår. I mars öppnar en butik på Frölunda Torg i Göteborg och under april återvänder Indiska till Väla köpcentrum i Helsingborg.

Det är fantastiskt roligt att rivstarta året med två nya butiksetableringar. De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga och vi vet att vi har varit efterfrågade under lång tid på såväl Väla som på Frölunda Torg, säger Yvonne Magnusson-Norling.

Butikerna blir fullsortimentsbutiker med en mix av mode och heminredning på en försäljningsyta om cirka 250 kvadratmeter vardera.

– Vi är mycket glada över att Indiska ska öppna hos oss på Väla igen. Det är ett fräscht koncept som vi tror kommer att uppskattas av vår målgrupp och komplettera utbudet som vi har i dagsläget, säger Niklas Blonér, centrumchef Väla.

– Vi är väldigt stolta och glada över att välkomna tillbaka Indiska till oss på Frölunda Torg. Med deras unika sortiment av mode och inredning, kommer vi att kunna erbjuda våra besökare en än mer inspirerande shoppingupplevelse, säger Jessica Liljeblad, uthyrningsansvarig på Frölunda Torg.

Med vårens nya etableringar driver Indiska totalt 44 butiker, 41 butiker i Sverige och tre butiker i Finland.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172