23948sdkhjf

Drmlnd öppnar sin andra butik

Accessoarmärket Drmlnd (uttalas Dreamland) öppnar sin andra butik i Gallerian i centrala Stockholm den 17 februari. Det framgår av ett pressmeddelande. Det är bara fyra månader efter att varumärket lanserades och öppnade sin första butik i Täby centrum.

Bakom konceptet står Mikael Söderlindh, medgrundare till Happy Socks.

– Vi skapar en helt ny och unik shoppingupplevelse genom användargenererat innehåll och produkter som är högst delningsbara, beskrev han konceptet i en tidigare intervju med Dagens Handel.

I butikerna finns tusentals pärlor i alla regnbågens färger, halsbandslås och mobilskalsdekorationer till försäljning. Men i konceptet ingår även att tillverka egna kreationer, sälja skisser av dem online. Dessutom ska butiken fungera som en samlingsplats, där kunderna förutom att pyssla, även ska kunna köpa glass och läsk.

Genomslaget har varit stort, framför allt på sociala medier-plattformen Tiktok, enligt grundaren.

– Efter många år som flitig entreprenör har jag aldrig upplevt ett koncept som fått så snabbt
genomslag. Att bygga varumärke och nå ut till vår unika och unga målgrupp är helt annorlunda jämfört med mina tidigare erfarenheter. Målgruppen konsumerar, delar och skapar på ett helt nytt sätt, och att se det i praktiken tvingar mig att omdefiniera min marknadsföringsbakgrund för att förstå de förändringar som har skett, säger Mikael Söderlindh i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111