23948sdkhjf

Ringens renovering i slutfas – nya butiker öppnar

Ringens ombyggnation går in i slutfasen. Den 22 februari invigs det nya inomhustorget, en ny entré mot Älvsborgsparken och flera nya butiker.

– Vi är så glada över att ha nått ytterligare en milstolpe i utvecklingen av Ringen centrum. Med ett nytt inomhustorg, flera nya butiker och en ny entré vill vi stärka Ringen som en självklar mötesplats på Södermalm, säger centrumchefen Lena Rune i en kommentar.

Dagens Handel har tidigare skrivit om att Gina Tricot, World of Toys, Kappahl, Glitter och Tre öppnar butiker i köpcentrumet. Nu står det klart att även Hemtex och Webhallen flyttar in.

Webhallen kommer att lämna sin nuvarande lokal på Medborgarplatsen för att under hösten öppna i Ringen. Vad som händer med Hemtex butik i Skrapan ett stenkast bort återstår att se.

– Här finns en intressant målgrupp med ett stort intresse för hem och inredning. Det är extra roligt att vi i den nya butiken kommer ha möjlighet att visa delar av möbelsortimentet, säger Cecilia Rudenstam, marknadsansvarig på Hemtex, i en kommentar.

Ombyggnaden av köpcentret i Skanstull påbörjades för drygt ett år sedan. Det nya torget, med handelsplatsen runt om, blir 700 kvadratmeter stort. Även Ringens utsida renoveras. Ett arbete som beräknas stå klart i maj 2024.Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078