23948sdkhjf

MQ öppnar nytt flaggskepp med loungeyta

Klädkedjan flyttar in på 400 kvadratmeter i gallerian Mood under hösten.

Med ett framgångsrikt år i ryggen då bolaget gjorde en rekordomsättning på drygt 1,1 miljard kronor (brutet räkenskapsår) fortsätter MQ att satsa på fysisk närvaro. Efter två öppningar i Stockholmsområdet i december i fjol och öppningen av en flaggskeppsbutik i Göteborg i vår, har bolaget skrivit kontrakt på ytterligare ett flaggskepp i huvudstaden. 

Etableringen sker i Mood-gallerian under hösten. Butiken är belägen i gatuplan med fasad mot Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan. 

Enligt vd Ingvar Larsson går bolaget starkt i Stockholm och efterfrågan är stor. 

– [...] Vi gör denna satsning som ett led för att komma än närmare våra kunder, såväl i butik som online. Vårt nya butikskoncept har mottagits mycket väl och förmedlar med stor tydlighet vårt inbjudande och kvalitativa erbjudande, säger han i en kommentar.

Butiken på 400 kvadratmeter kommer utformas enligt det senaste konceptet och inhysa MQ:s fulla sortiment, secondhandplagg, skrädderi, personal shopper, infärgningstjänsten 100B och Sneakerstvätten.

Det kommer även finnas en loungeyta som beskrivs som en mötesplats för business to business-samarbeten, lanseringar, event och liveshopping-sändningar.

Läs mer om: MQ
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064