23948sdkhjf

Här öppnar klassiska varumärket sin första butik

Den 22 februari slår ”Mooments of Magic” upp portarna i Mall of Scandinavia i Stockholm. Det är första gången som Moomin Arabia, i samarbete med Moomin Characters, öppnar sin första egna globala brand store. 

Butiken kommer att erbjuda sitt unika sortiment av porslinskollektionerna och olika Muminaccessoarer som kläder, souvenirer och böcker.

– Vi är otroligt glada över att öppna vår första brand store någonsin i Sverige, och det har varit en fantastisk insats från hela teamet med att ta fram butikskonceptet tillsammans med Moomin Characters. Mall of Scandinavia, som är det största köpcentret i Sverige, ger oss den perfekta miljön för att presentera vårt breda sortiment för alla de olika typer av konsumenter som besöker köpcentret. Och det som gör det ännu mer spännande är att fler butiker snart kommer att ansluta sig till vår varumärkesfamilj, säger Katarina Elvinsson, Retail Development Manager på Fiskars Group, som Moomin Arabia är en del av.

Butiksöppningen i Stockholm är bara den första av flera. Under våren öppnar butiker även i Oslo och Göteborg. Även i Tokyo, Japan, planeras för flera butiksöppningar under våren.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11