23948sdkhjf

Naturkompaniet förvärvar friluftsbutik

Naturkompaniet fortsätter sin expansion i Norge. Friluftskedjan förvärvar nu 100 procent av aktierna i Regntøyspesialisten i Kristiansand i södra Norge. Det framgår av ett pressmeddelande.

Regntøyspesialisten, är en välrenommerad butik i Kristiansand med över hundra år på nacken. Butiken är specialiserad på försäljning av vandringskläder, regnkläder och ull.

– Vi är mycket glada över det här. Regntøyspesialisten har varit en institution i Kristiansand i över 100 år, och butiken ligger centralt i Markens gate i centrum av staden. Med detta förvärv får vi en väletablerad butik med kompetent och kunnig personal. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya kunder till butiken, säger Simon Larsen, vd för Naturkompaniet, i en kommentar.

De tidigare ägarna Herman och Harald Feyling kommer att fortsätta driva butiken. Inför sommaren ska lokalen renoveras och blir helt integrerad som en del av Naturkompaniets portfölj av butiker i Norge, som i dag består av åtta butiker, tre Fjällräven-butiker och näthandel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078