23948sdkhjf

Nytt centralt läge för väskvarumärke

I mitten på april öppnar Samsonite sin fjärde butik i Stockholm.

– Vi har letat efter det perfekta läget för ytterligare en butik i Stockholm. Närheten till Centralstationen och Arlandaexpress med många tillresta men också till T-centralen där vi når Stockholmaren blir perfekt, säger retailchefen Kirsi Tuomas i en kommentar.

Butiken, som ligger på Vasagatan och är 221 kvadratmeter stor, kommer utöver det vanliga sortimentet av bland annat resväskor, businessväskor och ryggsäckar även erbjuda service av väskor. Det innebär att den nuvarande serviceenheten från Barkarby Outlet flyttar.

– Vi vill finnas där för våra kunder. Serviceenheten kommer kunna reparera väskor eller för den som vi fräscha upp sin väska med tex nya hjul så byter vi dessa. Vi tror på hållbarhet och att förlänga livet på en nuvarande väska ser vi som en självklarhet, fortsätter Kirsi Tuomas.

I Sverige har Samsonite i dagsläget butiker på Linnegatan, Täby Centrum och Mall Of Scandinavia i Stockholm och en butik på Södra Vägen i Göteborg. Kedjan har även två outletbutiker, en i Barkaby och på Hede Fashion outlet.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078