23948sdkhjf

Kjell & Company expanderar i Göteborg

Kontrakt tecknade för nya butiker både i Sverige och Norge.

Kjell & Company har tecknat kontrakt på en ny butik i Göteborg. Närmare bestämt i stadsdelen Olskroken. Butiken öppnar i slutet av april.

– Vi ser stor potential i Olskrokstorget. Det är en plats som människor besöker för sina vardagsnära ärenden. Vår butik kommer inte bara att erbjuda kvalitetsprodukter utan också bidra till att berika torgets utbud och göra det ännu mer attraktivt för besökare, säger etableringschefen Christopher Thour i en kommentar.

Olskrokstorget ligger cirka 1,5 kilometer från Götebogs central. Det bor cirka 28 500 personer i närområdet och många människor passerar torget. Göteborgslokaler förvaltar och hyr ut de kommersiella lokalerna. 

– Vi är jätteglada att vi får Kjell & Company som hyresgäst på Olskrokstorget. Vi ser att de kommer att erbjuda en efterfrågad service till närområdet, säger fastighetsförvaltare Eleonor Lindström på Göteborgslokaler.

Kjell & Company är med snart 150 butiker i Sverige och Norge en av Sveriges största hemelektronikkedjor. Kontrakt har också tecknats för två nya butiker i Norge där kedjan befinner sig i en mer tydlig tillväxtfas.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094