23948sdkhjf

Svenska sportmärket satsar på Norge

”En viktig pusselbit i vår omnikanalstrategi”, enligt vd:n.

Den 18 april öppnar det Casall sin första fysiska butik i Oslo, på adressen Övre Slottsgatan 18-20. 

– Det känns fantastiskt. Norge är en av våra absolut viktigaste marknader, så det är ett naturligt sätt för oss att ta nästa steg in på marknaden. Genom vår brand store kommer vi närmare kunden och kan ge en helhetsupplevelse av Casall som varumärke – en viktig pusselbit i vår omnikanalstrategi, säger Carl-Fredrik Surtevall, vd på Casall. 

Butiken blir ett komplement till bolagets norska e-handel och återförsäljare som Moniker Sport och Anton Sport. 

Butiken, som erbjuder sportplagg och träningsredskap under eget varumärke, är designad av svenska Specific generic och beskrivs av Casall som unik. 

– Vår vision var att skapa känslan av en exklusiv träningsstudio, där mode möter innovativ funktion. Vi vill ge besökaren en känsla av empowerment att bära med sig därifrån, säger Isabel Serrander, som är kreativ chef på designbyrån. 

Smygöppning blir det för specialinbjudna influerare dagen före öppningen. 

–Vi har länge jobbat med norska influencers och har ett starkt community och nära relation med våra norska slutkonsumenter. Vår nya butik blir en ytterligare möjlighet för oss att stärka de banden och signalera hur viktig vi tycker den norska kunden och marknaden faktiskt är, säger Carl-Fredrik Surtevall. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078