23948sdkhjf

Här öppnar skojätten sin 36:e butik

Kort efter att Deichmann meddelat att en ny butik öppnar i Sundsvall till hösten kommer nästa besked om butiksetablering. Redan den 25 april öppnar den tyska jättekedjan en 400 kvadratmeter stor butik i Gränbystaden i Uppsala.

 – Vi är glada över att äntligen kunna öppna i Gränbystaden som är Uppsalas absolut bästa köpcentrum. Det har länge varit ett mål för oss och vi tror att centret har haft mycket att erbjuda fram till nu, bara inte en Deichmannbutik, men det kommer nu, säger Thomas Christensen, vd Deichmann Skandinavien, i en kommentar.

Butiken blir den fjortonde i Norden med Deichmanns nya inredningskoncept som kännetecknas av en modern look, mjuka färger och gott om plats för sportartiklar. Bland annat kommer kassorna att placeras på en ny plats i butiken och även fungera som serviceställe.

På så sätt ska mer plats på väggarna frigöras för presentation av varorna. Totalt räknar kedjan med att 12 000 par skor ska rymmas i den nya butiken i Uppsala. Det nya butikskonceptet rullas ut successivt i alla kedjans butiker.

Kedjan har, med Uppsala inräknat, 36 butiker i Sverige utöver e-handel. I hela Europa räknas Deichmann som en av de största skokedjorna med sina över 4 000 butiker.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079