23948sdkhjf

Här är skönhetskedjans nästa Sverigesatsning

Yeppo & Soonsoo fortsätter sin etablering i Sverige. Efter att ha öppnat sin första butik i Stockholm i mars öppnar skönhetskedjan sin andra butik i köpcentrumet Femman i Nordstan i Göteborg i början av juli.

– Vi är oerhört glada att snart kunna öppna dörrarna till vår senaste skönhetsoas. Vi välkomnar såväl skönhetsentusiaster som nybörjare att uppleva magin i vår butik. Med det största utbudet av vegansk, icke djurtestad hudvård, makeup, hårvård och kroppsvård från Korea, och med drygt 80 olika ansiktsmasker att välja bland, har vi något för alla, säger Elisa Ahonpää-Kim, vd och grundare till Yeppo & Soonsoo, i en kommentar.

Kedjan, som är specialist på K-Beauty, det vill säga koreansk skönhetsvård, startade i Finland 2018 där de nu har åtta butiker. I sortimentet finns produkter som bland annat innehåller ingredienserna lakritsrot, ginseng, snigelslem, fermenterat risvatten och björksav.

– Yeppo & Soonsoo har fått ett fantastiskt mottagande i Sverige hittills. Deras profil och sortiment kompletterar övrigt utbud i Femman på ett bra sätt och vi önskar dem varmt välkomna till oss, säger Malin Måhlin, butiksuthyrare på Hufvudstaden som hyrt ut lokalen i Femman.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063