23948sdkhjf

Vd-rockad på Blomsterlandet – Netonnets ex-vd tar över

Christina Ståhl lämnar vd-posten efter bara ett par månader.

I september lämnade Susanne Holmström vd-posten på Netonnet efter fem år. Nu står det klart att hon istället tar över rollen som vd för Blomsterlandet. Hon tillträder rollen som vd den 13 juni.

Det innebär att Christina Ståhl, som tillträde i februari, lämnar vd-rollen efter bara ett par månader på posten. Bakgrunden uppges vara hälsoskäl.

– Vi är glada över att Susanne Holmström kommer in som ny vd för Blomsterlandet. Tidigare i år kommunicerade vi att Christina Ståhl skulle tillträda som  under våren 2024. Christina har nu, efter några månader som vd för Blomsterlandet, valt att kliva av sitt uppdrag. Vi beklagar detta och önskar Christina allt gott framöver, säger styrelseordförande Joachim Frykberg i en kommentar.

Susanne Holmström sitter för närvarande i moderbolaget S-Invests styrelse och kommer närmast från rollen som vd för Vimab Bess, dessförinnan vd-stolen på Netonnet.

– Det känns fantastiskt roligt att kliva in som vd för Blomsterlandet. Som del av styrelsen känner jag bolaget väl och ser stor potential framåt. Blomsterlandet har en stark position på marknaden och ett fantastiskt kunderbjudande, och jag ser fram emot att tillsammans med teamet utveckla detta vidare, säger Susanne Holmström.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047