23948sdkhjf

Hit återvänder Kungsängen – knappt ett år efter stängning

Gör comeback efter ett år  och öppnar första butiken efter rekonstruktion och ägarskifte.

Till veckan öppnar Kungsängen butik på Kardanvägen 2  och kommer därmed tillbaka till Varberg.  Butiken, som var en förlängd pop up-butik, stängde i juni i fjol efter fyra år.

– Vi är glada att återigen välkomna våra kunder till vår butik i Varberg. I den nya butiken kommer det vara möjligt att utforska ett brett utbud av kvalitetsängar och sängtillbehör. Vi ser ett intresse av att vilja investera i en ny säng och öppnar nu igen med stark tilltro till orten. Vår nya butik i Varberg är inte bara en plats för att köpa en säng; det är en plats där vi kan utbilda och inspirera till en mer hållbar livsstil, säger Peter Gustafsson, vd och huvudägare av Kungsängen.

Kungsängen har sedan maj månad nya ägare i Kamjo Design & Hantverk.

Det var i slutet på april som Kungsängen klev ur rekonstruktionen som inleddes  i september i fjol.

En del i rekonstruktionsplanen var att Peter Gustafsson fått köpa loss 75 procent av bolaget från riskkapitalbolaget Litorina, som tidigare var största ägare. Planen har dessutom inkluderat skuldnedskrivning. Till Dagens Handel sa Peter Gustafsson så sent som i mitten av april att några nya butiker inte var att vänta i närtid men nu slår alltså Kungsängen till med en öppning redan den 23 maj.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078