23948sdkhjf

Netonnet möblerar om i chefsledet

Rekryteras internt till ny roll med uppdrag att driva förändring.

Anne-Sofie Johanson tillträder nya rollen som chief transformation officer hos Netonnet. Hon rekryteras internt från rollen som it-chef, CIO, ett uppdrag hon haft under de senaste tre åren. 

Hon efterträds på den posten av Göran Lobell som även han arbetar hos Netonnet sedan tidigare och som under de senaste tre åren arbetat med affärssystem, data analytics samt med e-handelsplattformen i rollen som CTO, teknisk direktör. I och med tillsättningen tar Göran Lobell, som beskrivs som en tech-profil, även plats i ledningsgruppen.

– Ett företags strategiska förmåga är helt avgörande för hållbar framgång på både kort och lång sikt, inte minst i utmanande tider. Och inom hemelektronikbranschen går det som bekant väldigt fort – vi brukar säga att det är Retails Formel 1. Den nya rollen som Chief Transformation Officer blir viktig för oss framåt för att än mer stärka upp vår förändringsledning och jag är mycket glad att Anne-Sofie har tackat ja till uppdraget. Anne-Sofie är en stark förändringsledare och har parallellt med att driva vår tech-agenda som CIO även varit en nyckelperson för att driva och hålla samman agendan för bolagets strategiska prioriteringar. Hon är som klippt och skuren för rollen och fortsätter vara en del av Netonnets ledningsgrupp, säger Josefin Dalum, vd, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064