23948sdkhjf

Biltema flyttar fram öppning av nytt varuhus

Redan om drygt en månad, den 6 juli, öppnar Biltema sitt nya varuhus i Nyköping. Det blir nummer 62 i ordningen och innebär att öppningen, som var planerad till hösten, blir tidigare än väntat.

– Vi är mycket glada över att öppna vårt nya varuhus i Nyköping och ser fram emot att välkomna kunder från hela regionen. Vi hoppas att denna dag blir en festlig upplevelse för hela familjen, säger Adelina Voci, vice vd på Biltema, i ett pressmeddelande.

Biltema har tidigare aviserat en ny strategi för att flytta fram sina positioner på bil- och verktygsmarknaden. Förutom Nyköping finns det även planer på att öppna varuhus i Örnsköldsvik, Malmö, Kungälv, Säffle, Gislaved, och Kiruna.

– Vi har under åren expanderat i stort sett samma takt. Det som skiljer sig nu är att vi även bygger ut befintliga varuhus som är i behöv av mer försäljningsyta samt förnyelse utbyggnation av vårt omåttligt populära Biltema Café, har Johan Gerdevåg, marknadschef på Biltema, sagt i en tidigare intervju med Dagens Handel.

Den senaste tiden har även konkurrenterna Thansen och Motonet flyttat fram sina positioner på marknaden med liknande expansionsplaner och besked om nya butiker.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125