23948sdkhjf

Hon ska bossa över butikerna i norr

Har gjort en imponerande karriär inom Jysk.

Teres Kenttä är ny retailchef Jysk Sveriges norra region. Hon kommer även att ingå i den svenska ledningsgruppen och ansvara för driften och utvecklingen av butikerna i just norra Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det har varit och är en fantastisk resa. Jysk är ett företag i ständig förändring och ett av våra medarbetarlöften är ”When you grow, we grow”. Där vill jag kunna vara med och bidra med mina erfarenheter och vara med och visa att Jysk är Sveriges bästa arbetsgivare, säger Teres Kenttä i en kommentar.

Själv började hon sin karriär som säljare på Jysk i Kiruna för tolv år sedan och har sedan dess gjort en imponerade utvecklingsresa inom bolaget. 2022 utsågs hon internt till ”Årets distriktschef” och har även utbildats sig till Retail Manager via Jysks utbildningsprogram.

– Vår framgång bygger på att kunna hitta och utveckla handelstalanger. Därför är jag väldigt glad över att Teres tar nästa steg i sin karriär med JYSK. Teres har en otrolig förmåga att se potential och att bygga vinnande team vilket är nycklar för vår fortsatta framgång, säger Kenneth Pedersen, Retailchef för Jysk Sverige.

Teres efterträder Mirja Ahrén som är ny försäljningschef för Myrorna.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047