23948sdkhjf

Tar plats i Apoteas styrelse

Namnkunnig duo har valts in i Apoteas styrelse. Ska hjälpa nätapoteket att bli Sveriges största.

Cecilia Qvist har valts till  ny styrelseordförande och Joanna Hummel till ny styrelseledamot i Apotea. Cecilia Qvist efterträder Eva Swartz Grimaldi som hållit i ordförandeklubban sedan 2016 och som även tilldelats en utmärkelse, Guldklubban, för sitt arbete i nätapotekets styrelse.

– Jag är mycket glad över att Cecilia Qvist har accepterat erbjudandet om att bli vår nya styrelseordförande. Hennes förmåga att se strategiska möjligheter kommer att hjälpa Apotea mot målet att bli Sveriges största apotek. Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet och breda kompetens kommer att vara värdefull för vår fortsatta utveckling, säger Pär Svärdson, vd för Apotea i en kommentar.

Cecilia beskrivs ha lång operativ karriär bakom sig i ett flertal internationella techbolag som inte minst Spotify men även Nasdaq, Swedbank och Ericsson.

Nya styrelseledamoten Joanna Hummel har ett förflutet på ledande poster inom bland annat H&M-sfären och Zalando och uppges ha lång erfarenhet från styrelsearbete och e-handel. Hon har tidigare suttit i Inets styrelse och är i dag verksam även som ledamot i i BHG Groups, Viva Wine Groups och Eton Shirts styrelser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078