23948sdkhjf

Kliver in i Adlibris styrelse

Susanne Holmström tar plats i Adlibris styrelse. Hon har nyligen tillträtt som vd för Blomsterlandet och har tidigare arbetat som vd på Netonnet, försäljningschef på Tele2 och privatmarknadschef på Trygg Hansa. Därtill har hon erfarenhet från styrelsearbete som ledamot i bland annat Skandia, Blomsterlandet och Bubbleroom, samt i Svenskt Näringsliv och Svensk Handel.

– Adlibris är ett fantastiskt bolag som arbetar med väldigt intressanta och relevanta produkter. Som trogen kund uppskattar jag Adlibris erbjudande och har alltid imponerats av den fina kompetensen bolaget besitter. Jag hoppas att min erfarenhet och kompetens inom digitalisering och kundfokus är ett fint tillskott i styrelsen och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med styrelsen och bolaget, säger Susanne Holmström i en kommentar.

I Adlibris styrelse sitter även ordförande Amelie Söderberg och ledamöterna Angela Langemar Olsson, Emily Aisling Hall, Håkan Rudels, Johan Karlsson, Sofia Stewart och Ulrika Saxon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.517