23948sdkhjf

Hit flyttar Clas Ohlson i höst

Den nya butiken öppnar i mitten av november. Butiksflytten är en del i en större omflytt av hyresgäster inför renovering av gallerian.

Clas Ohlson flyttar butiken i Lunagallerian i Södertälje till en butikslokal på entréplan i Metrohuset på Storgatan 9.

– Vi är väldigt uppskattade i Södertälje och vi är glada över att vi har hittat en så bra lösning för vår butik. Med det centrala och synliga läget och det vara lätt för Södertäljeborna att hitta det de behöver till sitt hemmafix. Vi ser fram emot att välkomna kunderna till den nya butiken när vi öppnar i november, säger Andreas Helgesson, country operations manager på Clas Ohlson.

Butiken i Lunagallerian kommer hålla öppet så länge som möjligt innan flytten.

Anledningen till flytt är också att det pågår ett arbete med detaljplanen för det nya Lunakvarteret och  inom de närmaste åren väntar renovering av gallerian som dock kommer vara öppet till 2026 enligt nuvarande plan.

– Vi förbereder oss nu inför det största statsutvecklingsprojektet i Södertälje på 50 år. Det här är en viktig signal att stora butikskedjor som Clas Ohlson tror på Södertälje och väljer att satsa på fortsatt närvaro i stadskärnan, säger Tobias Stridsberg, tillförordnad vd för Telge Fastigheter.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078