23948sdkhjf

Butik nummer tre för Happy Socks-grundarens nya koncept

Åtta månader efter lanseringen öppnar butikskedjan Drmlnd sin tredje butik. Den här gången i Westfield Mall of Scandinavia.

”Drömmar går i uppfyllelse och blir större när du tror på dem”, skriver grundaren Mikael Söderlindh, som även ligger bakom Happy Socks, i ett inlägg på Linkedin.

Drmlnd, som erbjuder sina kunder möjligheten att skapa personifierade accessoarer som smycken och mobilskal, kommer även att öppna sin fjärde butik i köpcentrumet Femman i Göteborg i augusti.

Mikael Söderlindh har tidigare uppgett att nästa steg för kedjan är expansion utomlands. Siktet är inställt på butiker i Danmark, London och Los Angeles.

I en intervju med Dagens Handel i höstas berättade han att tanken med det nya konceptet av var att erbjuda en ny och unik shoppingupplevelse och att konkurrens om kunderna är rätt liten.

– Vi räknar med att vara lönsamma på ebitda-nivå från start. Precis som vanligt företagande skall vara och inga diskussioner om värderingen, accelererad tillväxt för att se lönsamhet i framtiden. Vi vill växa organiskt genom våra kunder, upplevelsen och det vi kan skapa med vårt briljanta team, sa han då.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063