23948sdkhjf

Konkurs för exklusiva mobilskalsbolaget

The Case Factory har bland anant sålt de exklusiva mobilskalen i äkta italienskt läder på NK i Stockholm och på Harrods i London.

The Case Factory har sålt exklusiva mobilaccessoarer sedan 2012, både online och i fysisk butik. Nu har bolaget begärts i konkurs, vilket Ehandel var först med att berätta.

Mobilskalsbolaget hade under 2019 en omsättning på 6,4 miljoner kronor. Sedan dess har det gått utför och förra året var omsättningen nere i strax under 1,2 miljoner kronor. Det egna kapitalet förbrukades under året, men återställdes via villkorade aktieägartillskott.

Det räckte inte för att rädda bolaget. Den 18 juni gav ägarna upp och konkurs inleddes. Butiken på Östermalm i Stockholm var redan stängd och nu är även webbutiken nedsläckt. De exklusiva mobilskalen i äkta italienskt läder har tidigare även sålts på varuhusen NK i Stockholm och Harrods i London.

Konkursförvaltaren Jan Lindahl, på Kaiding advokatbyrå, tror att det kommer att bli svårt att hitta en ny ägare.

– Processen är inte uppstartad än, men jag tror att det kommer att bli svårt. Om jag har förstått det rätt har de gamla ägarna gjort seriösa försök att hitta nya ägare, men inte lyckats, säger Jan Lindahl till Ehandel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062