23948sdkhjf

Premiär för ny färdigmatsbutik

I dag fredag öppnar den första Gooh-butiken i centrala Stockholm.

Genom ett samarbete mellan Cerealia Foods och restaurang Operakällaren ska först och främst stockholmarna erbjudas ett lättillgängligt sortiment av portionsförpackad god och nyttig färdigmat. – Innan årets slut kommer fyra butiker öppnas i Stockholmsområdet, bland annat i Täby. Men inom ett par år räknar vi med att ha ett 100-tal butiker runt om i Sverige, säger Lars Fins, vd för Gooh. Han har mångårig erfarenhet från både dagligvaruhandel och servicehandel inom bland annat Axfood och Coop och har sett många färdigmatsförsök som misslyckats. Vad ska då få Gooh att bli en succé? – Färdigmat är oftast varken speciellt god eller nyttig. Samarbetet mellan Operakällaren, där källarmästare Stefano Catenacci komponerat ett 20-tal menyer, och Cerealia Foods, vars vd Håkan Lundstedt har lång erfarenhet av produktion av nyttiga livsmedel, bäddar för att konsumenterna ska uppfatta våra rätter som både goda, nyttiga och prisvärda, säger Lars Fins. I butiken finns drygt 20 olika färdigrätter, 2 barnportioner samt babymat. Vidare färskt bröd i nya tappning, juicer och andra drycker i egen tappning samt handgjorda desserter från egna konditorer. Maten tillagas i Goohs eget kök i Södertälje.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062