23948sdkhjf

Stort intresse för H&Ms Stella-kollektion

Redan tidigt på torsdagsmorgonen köade modeintresserade utanför H&Ms storstadsbutiker för att komma över plagg ur Stella McCartneys kollektion som skapats direkt för H&M.

– Intresset är stort och det har varit fullt av kunder i butikerna i dag, säger H&Ms presstalesman Liv Asarnoj. Hon berättar att butikerna vid Hamngatan i Stockholm, Nordstan i Göteborg och Gustav Adolfs torg i Malmö får nya leveranser av plagg redan på torsdagskvällen eller fredagsförmiddagen.
Och att kläderna hade en strykande åtgång var tydligt. – Det var slut redan när jag var nere vid lunchen. Det fanns ett fåtal bikinisar kvar och några kunder stod och klämde på skärp av tyg. Men bikini känns för kallt nu, jag vill inte köpa bara för köpandets skull utan vill känna att jag fått en fin sak, säger Sara Hansson som var en av de kunder som förgäves tog sig till butikerna för att handla. På H&M Drottninggatan i Stockholm plockade man under eftermiddagen ner skyltningen som sade att Stella-kollektionen fanns på plats. – Plaggen är slut, det finns några få strösaker kvar, säger en anställd på H&M Drottninggatan i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11