23948sdkhjf

Tidningen Storstan läggs ned

Konsumentföreningen Stockholm lägger ner tidningen Storstan. Bakgrunden är att alldeles för få av de 580 000 medlemmarna har upptäckt att den finns.

Storstan, Konsumentföreningen Stockholms egen medlemstidning, läggs ner efter septembernumret. Den tolvsidiga tidningen som börjades ges ut som månadstidning augusti 2006 är inte lönsam.

– Väldigt få medlemmar hade sett eller läst tidningen. Endast 30 procent hade uppmärksammat att den finns och med sådana siffror blir det för dyrt att göra en tidning, säger Louise Ungerth, chef för Konsument & Miljö på Konsumentföreningen Stockholm till tidningen Resumé. Tidningen kommer att ersättas av ett fyrasidigt medlemsblad. 
Liksom Storstan kommer det nya medlemsbladet att komma ut med elva nummer per år och distribueras tillsammans med tidningen Mersmak, som är KF:s medlemstidning.

– Vi håller just nu på att fundera på andra sätt att kommunicera med våra medlemmar. Till exempel tittar vi på möjligheterna med nätet men ingenting är klart ännu, säger Louise Ungerth.

Konsumentföreningen Stockholm har 580 000 medlemmar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079