23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Dagens Handel
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Mer surdeg för Pågen

Ett nytt avtal innebär att Pågen distribuerar Koch’s bröd i Halland och Skåne. ”Osötat bröd ligger i tiden”, säger vd.

I februari börjar Pågen Färskbröd att köra ut Koch’s stenugnsbröd till butiker i Skåne och Halland. – Vi samarbetar med Koch’s eftersom deras osötade, oskivade bröd är kvalitetsprodukter som ligger i tiden och som dessutom kompletterar vårt eget sortiment till butiken, säger Mikael Carlsson, VD i Pågen Färskbröd, ett sälj- och distributionsbolag som startade i våras för att distribuera andra tillverkares bröd i Pågens bilar. Koch’s bageri i Skåne startade sin verksamhet på 1960-talet då de äkta makarna Helga och Franz Koch saknade brödet de var vana vid från sina hemländer Tyskland och Österrike. Sedan dess har de bakat osötade bröd med surdeg i sina stenugnar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|