23948sdkhjf

Awesome Rags återuppstår

Tidigare i höst gick butikskedjan Awesome Rags med fyra butiker i tre städer i konkurs. Nu har första butiken i ny regi öppnat i Nacka Forum i Stockholm.
Bakom satsningen står Marie Lind, tidigare butikschef i Nacka-butiken, och Thomas Östberg som köpt loss namnet, varumärket, sajten och butiksinredningen. Känslan i butiken, som dock renoverats, ska vara densamma och också butiksläget i köpcentrumet blir detsamma. Lokalen om 500 kvadratmeter och butikssortimentet känns också igen med varumärken som Hope,Velour, Custommade, Designers Remix, Gestuz, Brunns Bazaar och Storm & Marie för att nämna några av de 18 till 20 varumärkena.

– Vi börjar med en butik, jag tycker att konceptet är för bra för att försvinna, säger Marie Lind Till Habit Sko&Mode.

Avsikten är att starta fler butiker igen men Marie Lind är medveten om att det är ett stort projekt och att det kommer att ta tid att bygga upp varumärket och förtroendet för varumärket hos en del leverantörer igen.

– Jag har fått kämpa tillbaka en hel del varumärken och dessutom ska jag också satsa på ett par nya, bland annat Knowledge Cotton Apparel. Jag tror att jag vunnit förtroendet också för den jag är och att jag arbetat i modebranschen i 20 år. Nu är det upp till bevis och jag ska vända det negativa som varumärket Awesome Rags förknippats i och med konkursen till något positivt. Habit/PH

(habit.se)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063