23948sdkhjf

Bauhaus anställer 800

Byggkedjan Bauhaus öppnar ett nytt varuhus nästa år men kommer också att stärka personalstyrkan under högsäsonger. Därför planerar man att nyrekrytera 800 medarbetare nästa år.
Bauhaus som idag har cirka 2000 medarbetare i Sverige planerar att rekrytera ytterligare 800 under nästa år, enligt ett pressmeddelande. Det handlar dels om personal till det nya varuhuset i Linköping, som öppnar under 2013, och dels om förstärkningar på de nuvarande 12 varuhusen. Det är framför all till högsäsongen under vår och försommar som man ska tillsätta allt ifrån butikschefer till säljare, kassörer och logistikmedarbetare.

– Vi tar marknadsandelar under tuffa tider då många väljer att dra ner. Vi gör det dels genom expansion men även vår pris- och kvalitetsfilosofi har visat sig fungera väl i Sverige, därför kan vi nu genomföra en massrekrytering under kommande år, säger Johan Saxne , informations- och marknadschef på Bauhaus.

Därmed går Bauhaus i motsatt riktning än konkurrenten K-rauta, som säger upp anställda i hela landet. Läs mer om K-rauta i veckans nummer av Dagens Handel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079