23948sdkhjf

Nu kommer t-butiken

En butik som är helt anpassad till surfplattor lanseras idag. Det är smyckesbutiken Efwa Attling som satsar på "t-commerce".
T-handel, eller t-commerce som är en förkortning av tablet commerce, innebär att man säljer via en sajt som är helt anpassad för surfplattor.

– Surfplattan är det snyggaste formatet för e-handel hittills. Även om trafiken via smartphones är större så är läsplattor en viktigare kanal för Efva Attling eftersom den kan kommunicera varumärket mycket bättre, säger Moon-Suck Song , vd för Panagora som utformat den nya sajten.

– Vi vill både visa produkterna på ett vackert och inspirerande sätt och samtidigt göra det enkelt att handla. Vilket vi tycker att vi har lyckats med, säger Petra Dranger Jendermyr , Marknads- och PR-chef på Efva Attling.

Butiken har anpassats till surfplattor genom att bland annat användaren navigerar sig fram genom att dra sitt finger över skärmen. Förstasidan har konstruerats som en butiksentré och med ett skyltfönster som visar bilder av produkterna i en utvald miljö. Fokus ligger helt på produkterna som får dominera utrymmet.

Den nya t-butiken kommer även att ersätta den produktkatalog som tidigare har skickats till över 200 återförsäljare. Nu kan butikspersonalen istället se detaljerade bilder av
smyckena, lägga order och få säljstöd direkt via iPaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141