23948sdkhjf

Hallå där… Anne Olsson på Fjällkassen

… Anne Olsson grundare av Fjällkassen.se. Matkassen med ingredienser med lokala fjällråvaror är inne på sin andra säsong.
Hur går det?
– Det går fantastiskt bra, vi har fått bra respons efter första säsongen då vi marknadsförde oss på bland andra Bruksvallarnas sajt. Många upptäckte oss då och i år beställer man för första gången.

Vad beställer kunden?
– Genomsnittskunden väljer fyra middagar med lokala råvaror som ren och fjällröding där verkligen allt ingår, till och med salt, en efterrättskasse och lokalt producerade ostar i en ostkasse.

Hur kom du på idén?
– Det var när jag själv var på fjällsemester och märkte att jag satt
i liften och försökte komma på middagsmaten för kvällen.
– Nu får jag tackmail från kunder som berättar att de fått med sig hela familjen i matlagningen.

Vad är svårast med konceptet?
– Eftersom vi servar hela Funäsdalsfjällen och Vemdalsfjällen och nu drar igång med Årefjällen är logistiken det trixigaste. Programvaran för att räkna ut alla kombinationer av kassar, som sedan ska packas och levereras till stugdörren av vår personal på orterna, är mycket viktig.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094