23948sdkhjf

Hallå där... Louise Bergqvist, centrumledare på Nacka Forum

i helgen arrangerar ett event med fokus på teknik. Vad är Teknikdagarna?
– Vi kommer att under två dagar fokusera på olika former av teknik. Det kommer att bli allt från utställningar av olika former av tekniska prylar som säljs i våra butiker till föredrag om den hetaste tekniken liksom tävlingar och spel av olika slag.

Varför gör ni detta?

– Vi har ganska många teknikbutiker i Nacka Forum, men även många andra butiker som säljer tekniska prylar som exempelvis Åhléns och inrednings- och köksbutiker.

– Vanligtvis arrangerar vi mode- och matevent som framför allt lockar våra kvinnliga kunder, men den här gången riktar vi oss kanske mer till männen, även om teknik självklart intresserar även kvinnor och barn. Det ska finnas något för alla under de här dagarna.

– Dessutom ligger vi själva i framkant när det gäller användning av ny teknik i centrumet, exempelvis med vår egen app kartor där kunderna via sin mobil enkelt kan navigera sig runt i centrumet, hitta till bilen i garaget med mera. Vi har också ett digitalt lojalitetsprogram som kunderna använder via sina mobiler.

Vad kan kunderna göra?

– De kan bland annat utmana världsmästaren i spelet Fifa -13 och testa olika prylar. De mindre barnen kan också spela olika spel eller titta på 3D-bio. Och så håller vi en fotoskola som ska lära kunderna använda sin kamera.

Vad ska du själv göra?

– Kunderna ska självklart ha företräde, men om det finns utrymme så ska jag försöka mig på att spela något playstationspel. Och så vill jag gå på fotoskolan för att lära mig fota lite mer avancerat.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125