23948sdkhjf

Godisbutik öppnar konceptbutik på Centralstationen i Stockholm

I dag ser en helt ny godisbutik från Candyking dagens ljus på resecentrer Centralstationen i Stockholm. Det blir tillsammans med SSP, The food travel experts, som butiken drivs.
Det blir på det nedre planet som Candyking finns. Driften av butiken står SSP för som redan driver exempelvis Burger King, Upper Crust och Caffè Ritazza på centralen.

– Candyking har starka varumärken som passar bra in i vår portfölj, säger Anette Wahlstedt, marketing director på SSP Sweden. Karamellkungen och Parrots lämpar sig väl för Stockholms Centralstation där omkring 250 000 resenärer och besökare passerar varje dygn varav 120 000 i nedre hallen.

Candyking planerar att testa både sortiment och exponeringsmateraial i butiken.

– Butiken ger oss också en fantastisk möjlighet att komma ännu närmare våra konsumenter för att lära oss än mer om deras upplevelser och förväntningar av Candyking, säger David von Laskowski, VD och koncernchef Candyking.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095